iPhone 12 Mini 360° clear PC + TPU hoesje, Hoesje, Transparant, 360 graden, Full Cover

iPhone 13 360° clear PC + TPU hoesje

€ 6,49
(incl. btw)

Het 360 graden clear PC + TPU full cover hoesje voor de iPhone 13, biedt volledige bescherming. Het beschermt de voorzijde, achterzijde en de zijkanten van de iPhone. Het hoesje bestaat uit 3 verschillende lagen voor optimaal gebruik en bescherming. Het scherm blijf goed leesbaar en helder. Bij het gebruik van het 360 graden clear PC + TPU full cover hoesje voor de iPhone 13 wordt het gebruik van een screenprotector overbodig.

Aantal

  Veilig betalen

Betaal veilig met iDeal of Bancontact.

  Snel thuisbezorgd

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

  Retourbeleid

14-dagen-bedenktijd

Het 360 graden clear PC + TPU full cover hoesje voor iPhone 13, biedt volledige bescherming. Het beschermt de voorzijde, achterzijde en de zijkanten van de iPhone. Het hoesje bestaat uit 3 verschillende lagen voor optimaal gebruik en bescherming. Het scherm blijf goed leesbaar en helder. Bij gebruik van het 360 graden clear PC + TPU full cover hoesje voor de iPhone 13 wordt het gebruik van een screenprotector overbodig. 

Het achterkant van het hoesje bestaat uit een harde kunststof (ook wel polycarbonaat genoemd). De voorkant van het hoesje bestaat uit TPU voor de randen en een verstevigde PET folie screenprotector voor de schermzijde. Het hoesje sluit goed op elkaar aan en omdat de voorkant goed wordt beschermt heb je geen screenprotector meer nodig. Het hoesje is transparant en biedt bescherming tegen; krassen, stoten en vuil. En het 360 ° clear PC + TPU hoesje heeft de perfecte pasvorm voor de iPhone 13.

Productdetails

I130003
49 Items