Informatie garantie & retour Retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Toch niet de juiste kleur gekozen? Of heeft u een andere reden waardoor u uw bestelling wilt retourneren? Dat is geen probleem!


U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort. De kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Meestal kunt u uw bestelling via de reguliere brievenbuspost retour sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, dient u eerst contact met ons op te nemen via info@telehoesje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

U mag een product uit de verpakking halen om deze goed te kunnen bekijken. U mag in veel gevallen een product, zoals een hoesje, ook even uitproberen zonder deze daadwerkelijk in gebruik te nemen. Sommige producten, zoals screenprotectors, bevatten een beschermfolie welke u vóór gebruik dient te verwijderen en welke niet herbruikbaar zijn. Een screenprotector waarvan de beschermfolie verwijderd is, wordt derhalve als gebruikt aangemerkt en kan niet geretourneerd worden.

Garantie

Op alle producten geven wij standaard 6 maanden garantie, tenzij anders aangegeven. De garantie omvat defecten ten gevolge van productiefouten. Slijtage of defecten ontstaan door gebruiksschade, en te verwachten slijtage door normaal dagelijks gebruik, vallen niet onder de garantieregeling. Om aanspraak te maken op de garantie, dient u de originele rekening te bewaren en het product aan te melden via ons mailadres info@telehoesje.nl

Identiteit ondernemer

Telehoesje
Brugdam 13
4286 AX, ALMKERK

info@telehoesje.nl
+31 6 29884698

Kvk: 83397779
BTW: NL003814984B16

Download RETOURFORMULIER