iPhone 13 mini Camera Lens Tempered Glass Protector

€ 7,25
(incl. btw)

De Full Cover Camera Lens Tempered Glass Protector biedt optimale bescherming voor de iPhone 13 Mini . De camera lenzen worden tegenwoordig steeds groter en steken dan ook meer uit. Dan is het belangrijk om de lenzen zo goed mogelijk te beschermen. Hiervoor kunt u de Camera Lens Tempered Glass Protector gebruiken. Deze biedt bescherming zonder het beeldkwaliteit te verminderen! Het Tempered Glass Protector biedt bescherming tegen; vuil, krassen en stoten. 

Aantal

  Veilig betalen

Betaal veilig met iDeal of Bancontact.

  Snel thuisbezorgd

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

  Retourbeleid

14-dagen-bedenktijd

De Full Cover Camera Lens Tempered Glass Protector biedt optimale bescherming voor de iPhone 13 Mini. De camera lenzen worden tegenwoordig steeds groter en steken dan ook meer uit. Dan is het belangrijk om de lenzen zo goed mogelijk te beschermen. Hiervoor kunt u de Camera Lens Tempered Glass Protector gebruiken. Deze biedt bescherming zonder het beeldkwaliteit te verminderen! Het Tempered Glass Protector biedt bescherming tegen; vuil, krassen en stoten. 

Het Tempered Glass Protector is 0.2 mm dik en heeft een hardheid van 9H. Het biedt volledige bescherming voor de camera van de iPhone 13 Mini. De Camera Lens Tempered Glass Protector is eenvoudig te installeren en bestaat uit 1 geheel. Het glas beschermt tegen stoten, krassen en vuil. Ook zal het glas bij beschadigingen niet afbreken. De Glass Protector is volledig transparant en de beeldkwaliteit word nauwelijks tot niet beïnvloed bij correcte installatie (hiermee wordt bedoeld; schoon, stofvrij en droog). De Full Cover Camera Lens Tempered Glass Protector bestaat uit 3 lagen voor optimale bescherming. 

Productdetails

I13M0002
30 Items